Beste judoka’s,

Waarschijnlijk zullen de judolessen vanaf woensdag 1 juli 2020 weer NORMAAL door gaan. HOERA!!

Komt allen. ????

Hieronder de laatste update van de Judo Bond Nederland lees het even goed door.

Vanaf 1 juli ook binnen weer de mat op!

Het kabinet heeft in de persconferentie gisteravond flinke versoepelingen aangekondigd per 1 juli. Met name voor de sport kan tijdens het sporten vanaf 1 juli weer heel erg veel. Daar hebben we in de sport met elkaar voor gezorgd door de eerdere versoepelingen heel goed uit te voeren. De JBN heeft in allerlei werkgroepen zijn uiterste best gedaan om op deze versoepelingen aan te sturen. De versoepelingen zijn dusdanig groot en geven veel meer ruimte dan in het reeds gedeelde aangepaste sportprotocol rekening mee is gehouden. Zo snel mogelijk zal het sportprotocol aangepast worden op de bekendgemaakte versoepelingen. Naar verwachting kan het aangepaste sportprotocol in de loop van vrijdag met jullie gedeeld worden.

Ook JBN directeur Huub Stammes is erg blij met het goede nieuws: “Ook wij zijn positief verrast. Dit is precies wat we wilden! Vanaf 1 juli mogen we weer de mat op. Ik wil iedereen bedanken voor zijn of haar inzet de afgelopen periode. Door ons goed aan de regels te houden, hebben we dit samen voor elkaar gekregen. Daarnaast is het fijn om te merken dat de lobby van de JBN op de achtergrond zin heeft gehad.
Sinds maart hebben we onze mooie sporten judo, jiujitsu en aikido niet in normale vorm hebben kunnen beoefenen. Ik weet wat voor impact dat heeft gehad. Gelukkig kunnen we binnenkort weer de tatami op. We mogen weer!”

We zijn blij jullie allemaal weer te zien.

Sayonara,

Liesbeth&Theo

Judoschool Arashi