Eindelijk is het zover de judolessen mogen weer gegeven worden.

Groepslessen zijn toegestaan aan kinderen tot en met 17 jaar. Wel zijn de kleedkamers nog steeds gesloten en moet je thuis al je judogi aantrekken, alleen zorg ervoor dat je met een schoon pak de mat opgaat!!

Morgen, woensdag 19 mei 2021, gaan de judolessen voor alle judoka’s tot en met 17 jaar van start, zowel in onze Dojo aan de Surinamestraat 2A als in de dependances Kerk en Zanen in sportzaal de Oude Wereld , let wel de ingang is nog aan de achterkant van de zaal! Op donderdag de judo lessen in sportzaal De Cirkel in Hazerswoude Rijndijk.

  • Voor kinderen tot en met 17 jaar gelden geen beperkingen. Sporten in groepsverband is toegestaan.
  • Voor personen van 18 jaar tot en 26 jaar geldt: individuele sportbeoefening mag. Of in groepsverband met maximaal 2 personen. Maximale groepsgrootte is 30 personen.  De gezondheidscheck   is verplicht. Bij binnenkomst mondkapje verplicht. Tijdens het sporten mag deze af.
  • Voor volwassenen van 27 jaar en ouder geldt: Judoën kan helaas niet, wel mag binnen gesport worden op 1,5 meter afstand van elkaar. Dus géén groepslessen. De gezondheidscheck   is verplicht. Bij binnenkomst mondkapje verplicht. Tijdens het sporten mag deze af.
  • Toeschouwers, publiek en ouders zijn NIET toegestaan bij sportactiviteiten!

Sayonara