Het goede nieuws is dat de kinderen weer naar school kunnen en iets meer vrijheid krijgen om BUITEN te sporten. Op school krijgen de kinderen wel sportlessen met de eigen klas, de zogenaamde cluster/bubbel en is de sportzaal voor het Onderwijs wel open.

Jammer is dat dit NIET geldt voor de sportclubs en verenigingen, daarom kunnen we nog niet beginnen met de judo lessen hoe graag we dat ook zouden willen. Dat we buiten geen judo les geven heeft verschillende redenen. We hebben geen ruimte om de judo matten buiten op een overdekte plaats te leggen en omdat we de waarden en normen van het judo hoog in het vaandel hebben is het geen optie om zonder matten judo les te geven. Een belangrijke reden is ook, dat we niet verzekerd zijn tegen ongevallen die buiten, zonder judo matten plaatsvinden.

Om binnen te mogen sporten wachten we dus op GROEN LICHT van de Overheid!

De contributie die over januari, februari en maart is betaald willen we graag compenseren door extra judo lessen of door korting op de contributie van het tweede kwartaal 2021. Bij financiële steun van de overheid hebben we natuurlijk meer mogelijkheden.

Wanneer we ons aan de maatregelen houden om Covid-19 onder controle te krijgen en er meer vaccinaties plaatsvinden hopen we spoedig de deuren van de Dojo weer voor jullie open te zetten. We kijken er erg naar uit.

Sayonara