Het goede nieuws is dat de kinderen weer naar school mogen a.s. maandag.
Onder het onderwijzend personeel zijn er wel heel veel maatregelen waar ze aan moeten voldoen, om de veiligheid van de kinderen en zijzelf te waarborgen. Als er binnen in de eigen klas ook nog kluster vorming plaats gaat vinden, om het contact met elkaar zo klein mogelijk te houden, dan zal gezamenlijk sporten ook lastig zijn.

De gemeente heeft nog geen reactie gegeven over de opstelling van de sportzalen en dan kunnen wij, judoschool Arashi, ook niet zomaar de deuren openen.

We hebben al eerder aangeboden om als we mogen beginnen, extra instuif lessen te zullen organiseren verdeeld over de week , in onze Dojo aan de Surinamestraat.

Mochten de Corona maatregelen lang aanhouden en we dicht moeten blijven dan proberen we de leden te compenseren in de betaling van het lesgeld. Hopelijk kunnen we gebruik maken van steun maatregelen van de Overheid.

We wachten de laatste nieuwsberichten af en houden jullie op de hoogte en verder is het belangrijk om je aan de Corona regels te houden en zoveel mogelijk naar buiten om te spelen, klimmen en klauteren!!!

Sayonara