Allereerst hopen we dat jullie een fijne Corona-vrije vakantie hebben beleefd en weer zin hebben om de tatami onder je voeten te voelen en je teamgenoten te ontmoeten.

Aanstaande maandag 31 augustus 2020 starten de judo lessen in onze dojo aan de Surinamestraat.

Helaas kregen we gisteren 27 augustus 2020 bericht van de Gemeente Alphen aan den Rijn dat de accomodaties pas vanaf 14 september 2020 open gesteld worden.
Zie onderstaand citaat:

”Er is besloten om de start van het sportseizoen met twee weken uit te stellen tot 14 september 2020. Dit geeft u en ons ruimte de huidige planning zodanig aan te passen dat u straks toch weer fijn kunt sporten, maar wel met een aangepast schema. Aan iedere vereniging die een aanvraag heeft ingediend wordt maatwerk geleverd.

Vrijdag 28 augustus a.s. ontvangt u via Jacqueline Witteveen, coördinator verhuuradministratie, meer informatie over de richtlijnen en spelregels die de komende tijd noodzakelijk zijn om toch te kunnen sporten in deze coronatijd.“

Met vriendelijke groet,
Gert-Jan Schotanus

Wethouder Sport

Helaas hebben we vandaag vrijdag de 28ste augustus 2020!geen verder nieuws ontvangen!!??

Tot nader order mogen we dus géén les geven in De Oude Wereld Alphen en De Cirkel Hazerswoude Rijndijk.

Op onze website en via e-mail houden we jullie op de hoogte  en natuurlijk kunnen jullie altijd contact met ons opnemen over de laatste gang van zaken.
Zolang we niet in de dependances mogen judoën kunnen alle judoka’s uit de dependances vanaf maandag 31 augustus naar de Dojo in Alphen komen voor de judo training.

Sayonara